Zoeken
  • Charona Naudts

Lesgever in de spotlight: Charona


Ik startte met Charona's Dancecrew als enige lesgever. Al snel werd duidelijk dat ik het niet alleen kon. Charona's Dancecrew is mijn hobby, daarnaast heb ik een fulltime job. Dus dan moet je keuzes maken.


Mijn keuze was om het team uit te breiden en niet stil te te zitten. Zo dansen we nu vaak in 2 zalen tegelijkertijd, ontstond er de cheerdance binnen de dancecrew en hebben we het lessenaanbod nog meer uitgebreid om oude en nieuwe leden (opnieuw) te mogen verwelkomen vanaf september. Meer dan 1 uurtje per week dansen is zo ook mogelijk geworden. Ook voor de jongere dansers komt er vanaf september de mogelijkheid tot wedstrijd dansen. We blijven dan ook upgraden!


Voor welke dansstijlen kan je bij ons terecht?

Kidsdance, streetdance, cheerdance en jazzdance


Voor welke leeftijden?

3 jaar tot volwassenen


Waar?

Sportcentrum Laguna Knokke-Heist


Hoe kom ik bij jullie terecht?

Stuur ons een mailtje naar info@charonasdancecrew.com

Gratis proefles mogelijk en dan verwelkomen we je graag binnen onze dancecrew!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven